Schokkend: 11-jarig jongetje verdacht van doden meisje van 10 jaar

Een 11-jarige jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 10-jarig meisje in een jeugdzorginstelling in het zuiden van Duitsland. De politie en justitie hebben dit bekendgemaakt.

Het onderzoeksteam heeft sporen verzameld op de plaats van het incident en deze wijzen naar de jongen. Omdat de verdachte nog te jong is voor strafrechtelijke verantwoordelijkheid, is hij opgesloten in een beveiligde inrichting.

De politie en het Openbaar Ministerie zijn nog steeds bezig met het onderzoek naar het bewijsmateriaal en het horen van de jongen. Het is nog niet bekend hoe het meisje is overleden en wanneer dat precies is gebeurd.

Het definitieve autopsierapport moet nog worden uitgebracht. Het is ook nog onduidelijk of er andere mensen betrokken waren bij het incident.