Kinky droom: Marijn Kuipers super sexy in latex kleding

Marijn Kuipers is voor veel mannen een soort natte droom. Op veel content van haar is ze half naakt in bikini, en daardoor valt goed te zien hoe goed haar figuur is.

Maar nu laat de dame uit Friesland ook een andere kinky kant van haarzelf zien. Ze showt zichzelf in een volledig latex outfit. Hoe zou jij het vinden? Marijn in dit pak, met een zweep voor je en dat zij eens de leiding neemt in de slaapkamer? Zou je dat accpeteren?

Foutje van Marijn

Deze foto was bewust door Marijn geplaatst, maar eerder ging Kuipers wel de fout in. Toen deelde ze een foto in haar Snapchatverhaal wat eigenlijk voor een crush was bedoeld. Deze foto is snel verwijderd door haar, maar wij hebben het beeld nog.

Exclusief WhatsApp-kanaal šŸŒ¶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!