Zangeres Maren Morris flasht onder haar rok tijdens optreden

Zangeres Maren Morris is een singer-songwriter uit Amerika. Daar heeft ze inmiddels grote bekendheid opgebouwd en op Instagram heeft de bloedmooie zangeres op dit moment ruim 1,5 miljoen volgers. In Nederland heeft ze een hit gescoord met ‘The Middle’.

Tijdens een recent optreden van de zangeres kwam onder haar rok meer tevoorschijn dan ze daadwerkelijk wilde. Dit resulteerde in een optreden waarbij het hele publiek haar prachtige kruis kon zien. Oeps!

De video gaan inmiddels de wereld over, dus wellicht houdt ze er stiekem meer bekendheid aan over dan ze vooraf had.

The Middle

“The Middle”, de samenwerking tussen Maren Morris, Zedd en Grey, maakte ook indruk in Nederland. Het nummer bereikte de 12e positie in de Nederlandse Top 40 en stond 15 weken in deze hitlijst. In de Single Top 100 piekte het op de 14e plaats. De combinatie van Morris’ country-invloeden met Zedd’s elektronische productiestijl sloeg aan bij het Nederlandse publiek, wat bijdroeg aan de populariteit van het nummer in de Nederlandse clubs en op radiostations. Hoewel Maren Morris in Nederland voornamelijk bekend werd door dit nummer, hielp het succes ervan om haar muziek ook hier onder de aandacht te brengen, wat leidde tot meer airplay voor haar andere nummers op Nederlandse radiozenders.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!