Gênant: Moeder ontdekt wild seksspeeltje tijdens verhuizing Nina Warink en Kalvijn

Bij een verhuizing kunnen er altijd onverwachte situaties ontstaan, maar wat Nina Warink en Kalvijn meemaakten, was wel heel bijzonder. In de populaire podcast ‘Vrijmibo’ deelt Nina met de nodige humor een gênant moment tijdens hun verhuizing.

Nina vertelt dat ze bij hun nieuwe huis aan het wachten was terwijl twee vrachtwagens vol spullen uitgeladen werden. Twee verhuizers hielpen mee en op een gegeven moment vroegen ze of er nog iets getild moest worden. Blijkbaar was er nog een kast met enkele ‘spulletjes’ uit een eerder feestje.

Nina verklapt dat het item in kwestie een cadeau was van Thomas van der Vlugt, bekend van ‘StukTV’. Tijdens dat feestje had hij de lachers op zijn hand gekregen door een nogal onorthodox cadeau te geven: een seksschommel, keurig in de doos.

En juist die doos trok de aandacht van Nina’s moeder, die nieuwsgierig het pakket opende. Het komische moment werd compleet toen haar moeder zei: “Oh, hij is nog in de verpakking, niet gebruikt hoor!” Nina bedankte haar moeder met een gevatte “Thanks mam”.

Queen van de foutje

Hoewel dit niet door Nina zelf kwam, maar door de situatie, is ook Nina Warink zelf wel eens behoorlijk in de fout gegaan. De schattige influencer heeft haarzelf namelijk ooit compleet naakt op Instagram gegooid. In een foto op haar story vergat ze weerspiegeling en daardoor kon iedereen haar volledig naakt bekijken. Oep!

@vrouwmibo

Nien kwam er tijdens de verhuizing achter dat ze nog iets achter in de kast had liggen… 👀 Luister de hele aflevering nu via Podimo! 💜 @sophiemilzink @ninawarink @irisenthoven #podcast #podimo Vrouwmibo

♬ origineel geluid – Vrouwmibo – Vrouwmibo

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar delen we zo nu en dan escalaties die nergens anders te zien zijn. Speciaal voor de echte Escalateurs!