Nina Warink in sexy lingerie voor Hunkemöller

Nina Warrink is het nieuwe gezicht van het bekende ondergoed merk Hunkemöller. De 26-jarige influencer heeft een prachtig figuur en mede daardoor is zij een aanwinst voor het merk.

De recente fotoshoot met Nina heeft prachtige beelden opgeleverd die gegarandeerd voor een warm gevoel zullen zorgen. Als model beschikt Nina over een prachtig figuur met mooie rondingen en een kleine bruine tint.

De witte lingerie die Nina draagt op de foto’s zorgt ervoor dat haar mooie rondingen extra opvallen. Met haar prachtige blauwe ogen en stralende glimlach straalt Nina vriendelijkheid uit en geeft ze een uitdagende twist aan de fotoshoot.

Nina is dan ook de perfecte kandidaat voor deze shoot van Hunkemöller. Nina geeft zelf aan dat binnenkort deze foto’s in allerlei straten van Nederland te zien zijn. Doorlopen mannen!