VIDEO: Lies Zahra en Marijn Kuipers stiekem zoenend gespot

Twee influencers op een feestje, ergens op een tropisch eiland. Dat kan niet goed gaan. En dat is ook het geval. Marijn Kuipers en Lies Zhara waren beide tegelijkertijd op Curaçao en daar gingen ze met een groepje naar een feestje.

Dobberend op het water kregen de dames het briljante idee om te gaan zoenen. Een potje tongworstelen in een band schept een band, zo dachten de dames waarschijnlijk. Het leek ongemerkt voorbij te gaan, maar een strijder verderop zag het gebeuren en filmde het fenomeen.

Marijn maakte foutje

Het is niet de eerste keer dat Marijn Kuipers op Altijd Escaleren staat. Zo kwam ze enkele maanden geleden nog in het nieuws omdat ze per ongeluk een pikante foto deelde op haar Snapchat verhaal. Een douche-foto die waarschijnlijk naar iemand privé gestuurd moest worden, belandde kort in haar story. Deze werd snel verwijderd, maar dat was te laat. Zie hier de bewuste foto.

Voor de twijfelaars onder ons of het daadwerkelijk om Lies en Marijn gaat, is er bewijs opgezocht door een strijder. Let vooral op de pet van Lies en de oranje bikini van Marijn.