Jade Anna deelt foto waarin haar puntjes strak vooruit staan

‘Ik wil een chick als Jade Anna’. Dat werd gezongen, maar toch zijn wij daar als mannen op dit moment te laat mee. De influencer heeft namelijk een relatie met voetballer Kenneth Taylor, die momenteel speelt bij Ajax. Toch deelt Jade Anna af en toe nog wel leuke kiekjes waar wij van mogen genieten.

Zo ook deze ochtend waarin Jade Anna van Vliet een foto deelde van hoe ze wakker wordt. Uiteraard is dit zonder bh, in een simpel nachthemdje. Het is duidelijk te zien dat mevrouw wakker werd met stijve tepels. De ene kant probeert ze nog te verbergen met een stukje tekst, maar de andere kant van haar lichaam is duidelijk zichtbaar.

Oeps, haar speeltje

Eerder ging Jade Anna ook al in de fout. Of eigenlijk was het toenmalige vriend Gio in zijn vlogs. In een video was te zien hoe Jade zich aan het klaarmaken is, maar dat er in de douche nog een ander voorwerp wat Jade laat klaarkomen…