Aloha! Maak kennis met lingeriemodel Noa (21)

Het is tijd voor een nieuw hapje van deze week. We willen je kennis laten maken met Noa Maureen. Op Instagram heeft de blonde 21-jarige dame bijna 100k volgers en daarom is het nu een goed moment om haar even in het zonnetje te zetten.

Noa Maureen komt uit de provincie Utrecht en is actief op meerdere sociale media. Op deze platformen laat ze content zien die ze maakt als lingeriemodel. En daar zijn wij zeer content mee. De dame heeft namelijk een prachtig figuur en dat komt in deze mooie lingerie goed naar voren. Meerdere escalateurs gaven aan dat ze een OnlyFans-model is, maar dat blijkt niet het geval. Deze dame doet namelijk enkel lingerie en gaat niet naakt. Geniet van de content!

Trouwens, wil jij een echte Escalateur worden? Dan moet jij ook in ons exclusieve WhatsApp-kanaal komen! Klik hier om direct deel te nemen.