Iris Enthoven zonder bikinitopje tijdens vakantie op het strand gespot

Influencer en presentatrice Iris Enthoven is verzot op Zuid-Afrika. Afgelopen periode was de blondine daar ook weer op vakantie. Tijdens deze reis heeft de dame veel meegemaakt.

Helikoptervluchten, hikes en surfen. Het is voor Iris geen enkel probleem. Tussen al deze avonturen door, moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Dat doet ze op het strand. En dan het liefst topless om op zoveel mogelijk plekken op het lichaam een lekker bruin kleurtje te krijgen.

Tijdens zo’n zonnige topless-dag is Enthoven op de foto gezet. Ze heeft voor het moment van de foto nog wel even snel een blouse aangetrokken, anders wordt het kiekje uiteraard weer verwijderd van Instagram. De foto waar we over spreken, is de tweede in een album. Daarom hebben we hem ook even los geplaatst.