Chantal Janzen vertelt hoe haar seksleven eruit ziet: Deze momenten mag ze erop

Chantal Janzen, bekend om haar openhartigheid, heeft voor het nieuwste nummer van &C een seksdagboek bijgehouden. Hoewel ze normaal gesproken vrijuit spreekt over verschillende onderwerpen, twijfelde ze toch even voordat ze haar seksleven blootlegde: “Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken”, vertelt ze.

Toch kon ze er niet omheen, aangezien het hele nummer van &C draait om seks. “Als je een nummer over seks maakt, kun je natuurlijk geen editorial schrijven over het tropisch regenwoud en de klimaatschommelingen”, legt Chantal uit. En dus besloot ze een seksdagboek bij te houden.

In het dagboek onthult de presentatrice onder andere dat ze pas tegen het weekend wat actie kan verwachten. Maar zelfs dan verloopt niet alles vlekkeloos: “Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over ‘een aap met een blauwe trui die ‘m achternazat’.”

Ook op zondag blijkt het lastig om ongestoord te genieten. “Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten”, schrijft ze in haar voorwoord.

Op woensdag is het dan eindelijk raak, maar ook dat avontuurtje heeft zijn eigen uitdagingen: “Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgende ochtend.”

Ondanks de hobbels onderweg blijven Chantal en haar partner gezellig samen tijd doorbrengen. Toch concludeert Chantal dat ze de daad vaker moeten doen. “Joh, je meent het”, sluit ze sarcastisch af.