VIDEO: Nederlandse dame laat zich overhalen om te flashen tijdens live op TikTok

Soms doe je domme dingen, maar kan je het herstellen. Soms doe je domme dingen en die blijven altijd bij. In het geval van Jane Valkering spreken we over het laatste. De Nederlandse dame liet zich overhalen om op haar livestream op TikTok live te flashen. En dat deed ze: Jane liet haar tieten zien op de stream.

TikTok is een app waar veel jonge kinderen op zitten. Deze kiddo’s waren druk in de chat tijdens een stream van Jane Valkering en wilden haar overtuigen om te flashen. Voor veel streamers is dit een reden om die mensen te blokkeren, maar niet voor Jane. Voor haar is naakt gaan op het internet namelijk geen uitzondering. Ze is naast TikTokker ook een model op OnlyFans, waar de Nederlandse dame veel meer laat zien dan enkel haar naakte borsten.

Toch is dit een voorval wat TikTok niet kan laten gebeuren. De Nederlandse tak van het sociale platform heeft laten weten dat ze het onderzoeken en kijken of er sancties zullen volgen. Dit kan dus grote gevolgen hebben voor Jane Valkering, want haar account kan op non-actief worden gezet. Zo zie je maar weer: Tieten horen op OnlyFans, dansjes op TikTok.

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.