Jij wil ook GTST kijken dankzij de beeldschone Noa Jacobus

Goede Tijden, Slechte Tijden in de langslopende soap van Nederland. Al sinds begin jaren 90 zijn elke dag de avonturen van soapdorp Meerdijk te zien. Maar het is ook een broedplaats voor paradijsvogels.

Waar eerder Marly van der Velde, Gigi Ravelli en Liza Sips de huiskamer binnenkwamen als beeldschone dames, is het nu langzaam tijd voor een jongere generatie.

Vandaag is er aandacht voor Noa Jacobusm, dit omdat ze vandaag jarig is. Een blondine waar ook jij de serie weer voor gaat aanzetten. In de serie speelt ze de dochter van Nina en Bing en begint ze nu een opstandige puber te spelen. In de serie speelt ze minderjarig, maar in het echt is actrice Noa Jacobus wel al meerderjarig. Ze is inmiddels 20 jaar oud geworden.

De NSFW-moeder

In GTST speelt Marly van der Velde haar moeder. Zij begon ooit op dezelfde leeftijd als Noa in GTST, maar heeft daarna ook al andere rollen gespeeld. Onder andere speelde ze in Verliefd op Ibiza. Marly van der Velde schuwt een beetje naaktheid niet. In laatstgenoemde film speelde ze al een opwindende meid die veel naakt liep, maar ook heeft ze ooit in de Playboy gestaan. Het resultaat zie je hieronder.