ZIEN: Roxy Dekker in doorschijnend topje op foto voor nieuwe single ‘Sugar Daddy’

‘Vandaag ben jij de baddie en ik je Sugar Daddy!’ In dit geval niet, want het is Roxy Dekker zelf die de baddie is. De zangeres is voor haar nieuwe single in een doorschijnend topje op de foto gegaan.

De single komt 4 april uit en dat wilde ze graag vertellen. Dat is met deze boodschap wel gewild. Enkele Escalateurs lieten al weten dat ‘als je goed kijkt, je zelfs een tepel kan ontdekken’. Lukt dat jou? Dat is nog wel goed zoeken, maar dat het een beeldschone zangeres is, mag duidelijk zijn!

Eerder hadden we op Escalatie ook al een ode aan de zangeres. Dit was vorig jaar in april, ver voordat haar megahit ‘Anne Fleur Vakantie’ uitkwam. Kortom: Escalateurs! Jullie kenden haar als eerste en stonden aan de wieg van haar succes.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!