Oeps! Romy Monteiro vergeet reflectie en flasht naakt op Instagram

Zangeres Romy Monteiro heeft een klein foutje gemaakt. Tijdens haar vakantie wilde de 31-jarige Monteiro even haar uitzicht laten zien aan alle volgers op Instagram. Ze vergat alleen dat haar ramen reflecteren.

Het resultaat? Romy Monteiro was naakt en de hele wereld kon dat zien! Ze heeft de story weer verwijderd, maar natuurlijk hebben escalateurs deze video weten te bemachtigen. Monteiro geniet van het uitzicht buiten het raam, wij genieten van het uitzicht in het raam.

Marijn, Nina en Jessie Jazz ook in de fout

Dit vooral van Romy is natuurlijk een foutje. Dat kan gebeuren en dat weten ook Marijn Kuipers, Nina Warink en Jessie Jazz Vuijk. Marijn Kuipers deelde laatst een pikante douchefoto openbaar op Snapchat, terwijl dat waarschijnlijk enkel voor haar crush bedoeld was.

Nina Warink had ook geen rekening gehouden met de reflectie. Daardoor zette zij haar compleet naakte lichaam op het internet vlak voordat ze op bad ging. Check dat hier. Tenslotte hebben we Jessie Jazz. Zij plaatste (en verwijderde) een video waarin ze topless van de zon lag te genieten.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!