Toeriste overleden in Spanje na ‘extreme seks’

Een bizar incident heeft zich voorgedaan in het zonnige Malaga, waar een 44-jarige Amerikaanse toeriste om het leven is gekomen tijdens vermoedelijke ‘extreme seks’. Haar echtgenoot, een 50-jarige Amerikaan, is gearresteerd naar aanleiding van het incident, zo melden Spaanse media.

Verdachte situatie ontdekt in Airbnb-appartement

Het drama ontvouwde zich in een Airbnb-appartement gelegen aan Plaza Enrique Garcia Herrer in Malaga. Het lichaam van de vrouw werd op 6 april ontdekt, maar nu wordt het door de Spaanse justitie behandeld als een mogelijke moordzaak. Eerder werd door lokale media gesuggereerd dat het incident het gevolg was van een ongeval tijdens ‘extreme seksuele praktijken’. Het bewijsmateriaal wijst echter op ‘risicovolle seksuele activiteiten in een intieme context’, zoals beschreven door Spaanse media.

Voorlopige hechtenis voor verdachte

Maandag verscheen de 50-jarige verdachte voor een rechter in Malaga, die besloot tot voorlopige hechtenis zonder borgtocht voor de verdachte.

Het tragische voorval kwam aan het licht op zaterdag, toen lokale autoriteiten werden gealarmeerd over een bewusteloze vrouw in het appartement, gelegen in het historische centrum van Malaga. Medische professionals die ter plaatse kwamen, konden slechts de dood van de toeriste vaststellen, waarna de Nationale Politie het onderzoek overnam om de exacte oorzaak te achterhalen.