VIDEO: Het nieuwe paleisje van Peter Gillis: inclusief autolift & kogelvrij glas

Peter Gillis, bekend van het programma ‘Massa is Kassa’, heeft onlangs een nieuwe woning gekocht in Neerpelt voor maar liefst 4,75 miljoen euro! Hij heeft eindelijk de sleutels gekregen en wil zijn patserige paleis maar al te graag showen. De woning is maar liefst 2700 vierkante meter groot, wat ruim 38 procent is van een voetbalveld. Waarom hij zo’n groot huis heeft gekocht? Omdat Peter het simpelweg ‘mooi’ vindt.

Rondleiding

Tijdens een rondleiding door zijn nieuwe huis laat Peter Gillis de keuken zien. Hij is trots op zijn keuken van 400.000 euro, waar nog geen enkel keukenapparaat in zit. Ook de woonkamer heeft een enorme open haard van wel vier meter breed. De 51-jarige vakantieparkkoning heeft duidelijk niet bezuinigd op luxe en comfort.

Harley Davidsons

Maar dat is nog niet alles. Het patserige paleis van Peter Gillis is voorzien van kogelvrij glas, heeft een binnenzwembad en zelfs een autolift! Peter gaat deze autolift gebruiken om maar liefst 160 van zijn 300 Harley Davidsons in huis te stallen. Het lijkt wel een privémuseum! Benieuwd naar de binnenkant van deze luxe woning? Bekijk dan de beelden hieronder.