VIDEO: PSV-supporter verliest hand nadat ‘fakkel’ een cobra blijkt te zijn

Een tragisch incident deed zich voor toen een supporter van PSV dacht een fakkel aan te steken, maar in plaats daarvan een cobra in handen kreeg, waardoor hij een groot deel van zijn hand verloor. Het voorval vond plaats op zondag, voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van PSV.

Op beeldmateriaal is te zien hoe de man, gekleed in een PSV-tenue, voor het stadion loopt. Rook lijkt uit zijn hand te komen, gevolgd door een luide knal. Op het volgende moment zien we de man verbijsterd naar zijn hand kijken, waar bloed uit stroomt en bijna alle vingers ontbreken.

Het ongeluk vond plaats kort voordat de wedstrijd zou beginnen. Een politiewoordvoerder meldde dat de man het vuurwerk van de grond raapte in de veronderstelling dat het een fakkel was. Hij werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De huidige toestand van de man is onbekend.