Foutje: Jade Anna bukt in slaapkamer en wist te laat de beelden

Jade Anna vlogt haar dagelijkse leven en daar horen ook slaapkamerbeelden bij. Zo ook het moment dat Jade Anna in haar string even bukt voor de kast. Meestal worden dit soort beelden in de edit er wel uitgehaald, maar dat was Jade Anna in dit geval vergeten.

Snel na publicatie heeft de influencer de beelden wel offline gehaald, maar een Escalateur was snel genoeg om toch even een screenshot te maken. Daarom hebben wij de beelden voor jou! Als vlogger film je veel en daar willen vaker foutjes in zitten. Zo heeft Jade ook een keer laten zien welk seksspeeltje zij gebruikt onder de douche. Check dat hier.

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.