De wind laat borsten van bekend model flashen tijdens FHM500

Na het nieuws dat Gwen van Poorten is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland (volgens FHM en al hun lezers) was er natuurlijk een groot feest. Ook verslaggever Mark Baanders, oftewel Slijptol, was van de partij bij het grote feest.

Hij interviewde daar verschillende dames uit de top 500, waaronder Noortje Possel. Dit model staat op nummer 75, maar had bij het kiezen van haar outfit even geen rekening gehouden met de wind en daardoor werden haar complete borsten zichtbaar. Oeps, een verrassend momentje dus!

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.