Zangeres Meau is stiekem heel sexy en dat is te zien in bikini

Zangeres Meau rijgt hit na hit aan elkaar tegenwoordig. Het begon allemaal met ‘Dat heb jij gedaan’, maar ook nu staat ze in de hitlijsten met het nummer ‘Een stukje van mij’. Dit alles doet ze met een bepaalde look: De brave rustige dame.

Maar onder dat uiterlijk blijkt ook nog eens een prachtige sexy dame te zitten. Dat blijkt nu ze op vakantie is. Zowel op Instagram als op TikTok deelt de zangeres beelden dat ze in bikini aan het flaneren is op een tropisch eiland.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!

@meauhewitt

Stukkie van mij uit Thailand!!! Heeel blij met alle mooie reacties op t liedje, dankjullie 💓

♬ origineel geluid – MEAU