Deze knappe Romée Yaël praat wel heel open over seks

Op Threads heeft Romée al meer dan 12.000 volgers. Dat komt waarschijnlijk omdat deze dame zo openlijk over seks praat. Dat ze daarnaast ook nog eens zeer knap is, werkt waarschijnlijk ook niet tegen.

De reden waarom ze zo open is over bepaalde onderwerpen, heeft ze zelf al eerder toegelicht:
Ik merk dat veel nieuwe mensen mijn account hebben gevonden. Ik zal even uitleggen waarom ik zo open praat over mijn leven. Ik vind het taboe rondom s*ks, verslavingen, mentale gezondheid en levenspatronen té bizar voor woorden. Ik ben altijd al een persoon geweest die mijn vriendinnen hielp op het gebied van s*ks en problemen. Er is nooit goed geleerd hoe je kan genieten van geslachtsgemeenschap en de generatie schrikt van woorden zoals soa’s en ziet het als iets smerigs.

En deze woorden komt ze ook na. Zo post ze geregeld dat ze ook tussen iemands benen zou willen liggen, dat haar tepelpiercings ergens achter zijn blijven haken of dat ze een natte poes heeft van geilheid.

Naast woorden, post de dame ook geregeld een mooie foto van haarzelf. En daar gaan we jullie ook mee verblijden. Wedden?