Schaatster Robin Groot showt bloedmooie figuur op vakantie

Robin Groot (23) heeft haar volgers opnieuw verrast met een prachtig nieuw vakantiekiekje. De beeldschone schaatsster, momenteel op vakantie, geniet van de zomerse temperaturen en deelt haar plezier met haar volgers. Dit keer heeft ze zichzelf laten fotograferen in een oogverblindend badpak, en haar volgers smullen ervan.

Met het kwik dat flink stijgt, zoekt Robin regelmatig verkoeling in de zee. Haar nieuwste aanwinst voor deze duiken? Een strak en stijlvol badpak dat haar prachtige vormen perfect benadrukt. Op de foto laat Robin zien hoe ze haar lichaam sierlijk in de golven baant. De kleine lapjes stof laten weinig aan de verbeelding over, en dat vinden haar volgers helemaal niet erg.

Het nieuwe badpak van Robin zit als gegoten en toont haar sportieve figuur van haar beste kant. Met haar charismatische glimlach en een pose die haar natuurlijke schoonheid benadrukt, weet Robin precies hoe ze de aandacht van haar publiek moet trekken. Haar volgers zijn wederom door het dolle heen en hebben niets te klagen.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Robin Groot, is er nog veel meer te ontdekken. Op haar Instagram-profiel deelt ze regelmatig foto’s en video’s van haar vakantie, haar dagelijkse leven en haar sportieve prestaties. Haar volgers kunnen hier genieten van een overvloed aan schitterende plaatjes.