Danique Hosmar vertelt wat haar gekste plek is waar ze seks heeft gehad

In een aflevering van SLAM! De MensenMening onthult influencer Danique Hosmar haar gekste plek waar ze ooit seks heeft gehad. In het geval van Danique Hosmar is een zwembad een van haar meest bijzondere informatie, ondanks de mogelijke risico’s. “In het zwembad kan best gevaarlijk zijn, je kunt vast komen te zitten,” zegt rapper Maks. Echter, ze vertelt dat ze zelf nooit echt last van heeft gehad van het vacuüm-effect.

Danique bekent dat haar grootste zorg in het water niet het fysieke ongemak is, maar eerder het idee dat een kind met een zwembril op hen zou kunnen betrappen. “Ik vind het gewoon erger als iemand een zwembril op heeft en die ziet wat er allemaal gebeurt,” zegt ze lachend.

Naast het zwembad heeft Danique ook andere avontuurlijke plekken verkend. Een verrassende onthulling is het pashokje in winkels, specifiek het pashokje voor gehandicapten. “Een pashokje is ook leuk, zo’n gehandicaptenpashokje. Hoeveel gehandicapten gaan nou kleren passen daar?” merkt ze op. Ze benadrukt echter dat ze niet de hele dag in het pashokje doorbrengt, maar dat het een spannende optie kan zijn als de gelegenheid zich voordoet.

Haar bekentenis zat in het programma De MensenMening, check ‘m hieronder:

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!