Kinky! Nina de Wal escaleert in super sexy latex outfit

Nina Chloé de Wal kennen we eigenlijk allemaal. De blonde influencer timmert goed aan de weg en heeft inmiddels haar eigen bedrijf. Om de druk wat te verlichten, is ze nu op vakantie op Bali samen met haar zusje.

De blondine is bekend geworden door TikTok, waar ze met haar prachtige ogen en zoetzachte stem vaak de TikToks begon met ‘Hey! Ik heb weer een grap van de dag”. Een paar woorden en je was betoverd.

Nu stuurde een Escalateur een foto van haar in die wij nog niet kenden. Zien we hier een andere kant van de ‘schattige’ Nina? Op de foto is ze te zien in volledige latex kleren, waardoor ze automatisch een dominante uitstraling krijgt. Heeft Nina stiekem een kinky randje?

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!