Dit is de nieuwe mooiste vrouw van de FHM500 & de eerste pikante foto’s

Elk jaar wordt er een nieuwe Mooiste vrouw van Nederland gekozen. Vorig jaar won Romy Monteiro de prijs, maar ook wonnen ooit Monica Geuze, Abbey Hoes en Yolanthe Cabau de prijs. Dit jaar is de winnares geworden: Gwen van Poorten.

Traditiegetrouw krijgt elke winnares een sexy shoot in de eerstvolgende FHM. Daarvan zijn dit jaar met Gwen van Poorten de eerste foto’s al gelekt, die zie je hieronder. Vorig jaar won Romy Monteiro de prijs. Zij kwam dit jaar in het nieuws omdat zij zichzelf per ongeluk naakt op Instagram zette. Check het hier.

Mooiste sportvrouw

Ook kiest FHM elk jaar een mooiste sportvrouw van het jaar. Deze winnaar is eerder deze week al bekend gemaakt. Zij is de opvolger van Joy Beune, Irene Schouten en Jutta Leerdam.