Geraldine Kemper loopt topless op festival

Dat Geraldine Kemper niet verlegen is om topless rond te lopen, was al langer bekend. Ze heeft onder andere al twee keer topless in de Linda gestaan. Maar mede bezoekers van het Boom Festival hadden wel erg geluk.

Kemper is afgelopen week op het Portugese festival geweest en daar keken mensen niet gek op toen de Volendamse presentatrice topless rond liep. Het is op dat festival vrij normaal. Daarom wordt het in veel gevallen ook wel vergeleken met het Amerikaanse Burning Man.

Boom Festival?

Boom Festival wordt gehouden aan de oevers van het Idanha-A-Nova-meer in Portugal en strekt zich uit over een periode van een volledige week. Het hoogtepunt van dit bijzondere evenement is de avond van de volle maan in augustus. Het essentiële doel achter dit festival is om een betoverende omgeving te scheppen waar mensen van diverse achtergronden samenkomen en zich kunnen onderdompelen in een unieke ‘alternatieve realiteit’.