Hier ligt het kasteel van Albert uit B&B Vol Liefde en dit kost een overnachting

Albert Diks, de 64-jarige vrijgezel uit het populaire RTL-programma ‘B&B Vol Liefde’, heeft de harten van vele kijkers veroverd met zijn indrukwekkende kasteel in Spanje. Maar waar ligt dit sprookjesachtige verblijf precies en hoeveel kost het om er te overnachten? We duiken in de details van Castell d’Empordà, het luxe hotel dat meer weg heeft van een koninklijk paleis dan van een traditionele B&B.

Locatie: Een Catalaans Juweeltje

Castell d’Empordà, het 14e-eeuwse kasteel van Albert, is strategisch gelegen in het prachtige Catalaanse landschap. Niet ver van de Franse grens en op een steenworp afstand van de populaire Costa Brava, biedt deze historische locatie het beste van twee werelden: rust en natuur gecombineerd met nabijgelegen stranden.

Van Ruïne naar Luxe Resort

Albert, oorspronkelijk afkomstig uit Brabant, kocht het kasteel als een vervallen ruïne. Met zijn passie voor geschiedenis en oog voor detail transformeerde hij het tot een exclusief hotel. Castell d’Empordà beschikt nu over:

  • 57 luxe kamers en suites
  • Twee verfrissende zwembaden
  • Twee hoogwaardige restaurants
  • Een romantisch terras met adembenemend uitzicht op de zonsondergang

Prijskaartje voor een Koninklijke Ervaring

Droom je ervan om te overnachten waar Albert zijn zoektocht naar de liefde filmt? De prijzen voor een verblijf in Castell d’Empordà zijn als volgt:

  • Vanaf €217 per nacht voor een torenkamer in augustus
  • Inclusief ontbijt vanaf €246 per nacht

Beroemdheden en Bruiloften

Het is niet alleen Albert die de schoonheid van Castell d’Empordà heeft ontdekt. Het kasteel is een favoriete locatie voor celebrity-evenementen geworden:

  • Zanger Jeroen van der Boom vierde er zijn huwelijk
  • Presentatrice Nicolette van Dam zei er ‘ja’ tegen haar geliefde
  • Ex-voetballer Demy de Zeeuw trad er in het huwelijk met Danielle

Albert vertelt trots: “We zitten bij de tien mooiste hotels van Europa en ontvangen al jaren heel veel celebrities.”

Albert’s Toekomstplannen

Terwijl Castell d’Empordà floreert als een van Europa’s meest gewilde verblijfplaatsen, gaan er geruchten over Albert’s plannen om met pensioen te gaan. Zijn privéwoning in La Bisbal d’Empordà staat momenteel te koop voor 1,6 miljoen euro, wat speculaties over zijn toekomst aanwakkert.

Of je nu een fan bent van ‘B&B Vol Liefde’, op zoek bent naar een luxe vakantiebestemming, of gewoon nieuwsgierig bent naar waar Albert zijn romantische avonturen beleeft, Castell d’Empordà biedt een unieke kans om in een stukje televisiegeschiedenis te verblijven. Wie weet kom je Albert zelf wel tegen tijdens je verblijf in dit Catalaanse sprookjeskasteel!