Dit is de mooie en sportieve dochter van Mark van Bommel

We kennen Mark van Bommel allemaal als voetballer en coach, maar de 79-voudig international van het Nederlands elftal heeft ook prima zaken gedaan naast het veld. Maak kennis met zijn dochter Renee van Bommel.

De huidige trainer van Antwerp FC won gisteren de Croky Cup, dat is de Belgische variant van de KNVB Beker (waar Ajax-fans zich overigens misdroegen). Dat Antwerp FC won, kwam wellicht mede door de support van de dochter van de trainer. Renee zat samen met onder andere Beau de Boer (dochter van Frank & vriendin van Calvin Stengs) op de tribune de ploeg aan te moedigen.

De twintigjarige brunette is een tweeling samen met haar broer Thomas, die op dit moment hoge ogen gooit als middenvelder van MVV. Volgend seizoen zal Thomas spelen bij het Belgische Patro Eisden. Een sportieve familie dus. Daarom kon Renee ook niet achter blijven en is ze gaan tennissen. Dat doet ze inmiddels op behoorlijk niveau.

Knappe tennisdochter

Renee van Bommel tennist graag zo is te zien op foto’s. Toch is dat niet de sport waar haar vader bekend door is geworden. Dat is wel hetgeen waar Richard Krajicek bekend om staat. Mark en Richard delen wel dat ze beide een bloedmooie dochter op de wereld hebben gezet. Zie hier wie de dochter van Richard is.

Meer zien? Volg ons!