Kansloze Ajax-supporters laten ravage na in de Kuip na verloren finale

Voor de tweede keer in tien jaar tijd heeft AFC Ajax in de Kuip een bekerfinale verloren en zich daarbij compleet misdragen ten opzichte van het stadion.

Gisteren verloor Ajax na penalty’s van PSV. De onvrede was duidelijk te zien op het veld waar Ajax een gefrustreerde en zeurderige wedstrijd speelde. Deze zelfde frustraties kwamen bij enkele debiele supporters na de wedstrijd ook tot uiting. En wat is dan lekkerder dan het stadion van je aartsrivaal te slopen? Voor deze eencelligen waarschijnlijk niks.

De ravage was daarom ook enorm die achterbleef in het stadion. Dit is overigens niet de eerte keer dat een verloren finale van Ajax uit de hand loopt. In 2014 verloor Ajax de finale van de KNVB beker van PEC Zwolle. Ook toen konden de supporters van Ajax zich niet gedragen en sloopten onder andere met vuurwerk het veld.

Volg ons om altijd op de hoogte te blijven: