DJ Tiësto draait als eerste dj ooit op de Super Bowl

Volgende maand schrijft Tiësto geschiedenis door als allereerste dj ooit op te treden tijdens de Super Bowl, de grandioze finale van de American footballcompetitie. De Nederlandse muziekvirtuoos zal optreden voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauzes in het stadion.

Een deel van zijn opzwepende sets zal ook te zien zijn in de televisieregistratie van het sportevenement, terwijl Tiësto zelf alles live zal uitzenden via sociale media.In een enthousiaste reactie naar Amerikaanse media uitte de dj zijn opwinding: “Ik kan niet wachten om samen met jullie allemaal te feesten tijdens deze grootse wedstrijd.”

De National Football League (NFL) heeft besloten een dj aan het evenement toe te voegen om de stadionervaring voor bezoekers te verbeteren. Tim Tubito, het hoofd van de organisatie van het sportevenement, benadrukt Tiësto’s invloed en bijdrage aan de wereldwijde cultuur van Las Vegas en elektronische muziek. Hij beschouwt Tiësto als de perfecte artiest om een onvergetelijke wedstrijddag te creëren voor fans, spelers en kijkers over de hele wereld.

De Super Bowl, die op 11 februari in Las Vegas plaatsvindt, is traditioneel het meest bekeken programma op de Amerikaanse televisie. Het toevoegen van Tiësto aan het evenement belooft de ervaring naar nieuwe hoogten te tillen en een ongekende muzikale dimensie toe te voegen aan het spektakel.