Naar de hemel geknalt: Man (23) die explosief plaatste overleden na te vroege explosie

De jongeman die gisterochtend ernstig gewond raakte door een explosie bij een auto in Den Haag, heeft het leven verloren aan zijn verwondingen. De politie beschouwde de 23-jarige Amsterdammer als een verdachte in de zaak.

Na de explosie vonden agenten de man zwaargewond op straat in het Transvaalkwartier in Den Haag. Na medische behandeling werd hij later op de dag in het ziekenhuis gearresteerd.

Met het overlijden van de jongeman wordt het strafrechtelijk onderzoek naar hem afgesloten. Echter, de politie onderzoekt nog steeds de rol van een tweede verdachte die gisteren gedurende de dag werd gearresteerd, een 24-jarige man, eveneens afkomstig uit Amsterdam. Daarnaast probeert de politie nog steeds de oorzaak van de explosie te achterhalen.

Exclusief WhatsApp-kanaal šŸŒ¶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!