Schok in voetbalwereld: Jürgen Klopp vertrekt bij Liverpool

De Duitse trainer Jürgen Klopp heeft op de officiële website van zijn werkgever aangekondigd dat hij aan het einde van dit seizoen Liverpool zal verlaten. Klopp heeft de leiding over het team gehad sinds oktober 2015, maar ondanks zijn contract dat loopt tot medio 2026, gaat hij deze niet tot de laatste snik vervullen.

Klopp heeft in die tijd meerdere prijzen gewonnen met Liverpool. In 2019 won hij de Champions League en een jaar later wist hij ook met zijn ploeg de Premier League te winnen. Wie de opvolger wordt van Klopp is nog niet bekend.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!