Nina Warink steelt show in pikante shoot voor lingeriemerk

Influencer Nina Warink heeft zichzelf weer op haar opperbest op internet gezet. De 27-jarige influencer uit Groningen staat model voor lingeriemerk Hunkemöller en daarvoor ging ze uit de kleren.

Tijdens de video showt Nina Warink meerdere setjes lingerie voor de camera. Dat in combinatie met haar prachtige lichaam levert mooie plaatjes op. Opvallend detail: De shoot heeft heel veel weg van de sexy shoot van Jade Anna, terwijl dat voor een concurrerend lingeriemerk was. Verschil wel is dat de shoot van Jade Anna veel meer doorschijnend was.

Perongeluk naakt

Deze shoot van Nina is natuurlijk geregisseerd en door een professioneel team opgezet. Alles wat te zien is, is vooraf goed bekeken. Dat is niet altijd het geval geweest bij Nina Warink. Eerder zetten de influencer haarzelf naakt op Instagram, zonder dat ze het wist. Dit beeld is natuurlijk verwijderd, maar wij hebben de beelden. Je checkt ze hier.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!