Marijn Kuipers escaleert in sexy lingerie na samenwerking met Hunkemöller

Influencer Marijn Kuipers weet weer eens onze escalerende snaar te raken. In de nieuwste video van haar online, showt de blondine meerdere sexy lingeriesetjes.

De dame uit Friesland is de afgelopen periode weer volop in de publiciteit, zo werd eerder bekend dat ze inmiddels een relatie heeft met Dave Roelvink, maar ze doet momenteel ook mee aan het programma Expeditie Robinson. Door deze boost in populariteit, is deze samenwerking met Hunkemöller voor alle partijen een geschikt moment.

Meesteres Marijn

Op deze beelden is Marijn Kuipers te zien in weinig kleding, slechts enkele setjes lingerie. Marijn heeft echter eerder ook content gedeeld waarin ze meer kleding aan had, maar toch wist te escaleren. Het gaat namelijk om de beelden waarin Marijn Kuipers te zien is in sexy latex kleding. Schuilt er een stiekeme meesteres in Marijn? Check de beelden hier.

Jade Anna in doorschijnende

Marijn Kuipers is niet de enige influencer die model staat voor een lingeriemerk. In het geval van Kuipers gaat het om het merk Hunkemöller, maar influencers Anna Nooshin en Jada Anna stonden eerder in een shoot voor Lounge. Dit is lingerie wat veel doorschijnender is. De shoot van Jade Anna kan je hier checken. Wil je die van Anna Nooshin ook zien? Check dan hier!

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar delen we zo nu en dan escalaties die nergens anders te zien zijn. Speciaal voor de echte Escalateurs!