Hypocriet: Ronnie Flex brengt boek uit, maar zelf nooit een boek gelezen

De populaire Nederlandse rapper Ronnie Flex heeft groot nieuws gedeeld op Instagram: zijn biografie komt eraan! In zijn post schreef hij dat het ironisch is dat hij in zijn hele leven nog nooit een heel boek heeft uitgelezen, zelfs niet bij Harry Potter.

Het boek gaat over zijn hele leven en belooft een interessant inkijkje te geven in het leven van de artiest. Ronnie is erg dankbaar voor de afgelopen vier jaar waarin hij heeft samengewerkt met Leon Verdonschot, de schrijver van zijn biografie.

Leon was aanwezig bij Ronnie’s repetities, studiosessies en tournee en heeft hard gewerkt aan het boek. Het is duidelijk dat Ronnie en Leon nauw hebben samengewerkt om deze biografie mogelijk te maken en Ronnie is dan ook erg enthousiast dat het boek eindelijk uitkomt.