Jutta bezet? Gelukkig heeft ze een mega knappe zus!

Nu Jutta Leerdam niet meer op de markt is sinds de bekend heeft gemaakt dat ze een relatie heeft met Jake Paul (check hier zijn vermogen), moeten we uitwijken naar andere Leerdammetjes. Wist je dat Jutta een zus heeft die ook heel sportief is én er goed uitziet? Meet Merel Leerdam!

Merel heeft bijna 24k volgers op Instagram en is zeker niet te verlegen om haar lichaam te showen. Net als haar zus heeft ze een passie voor make-up en kleding, en leerde Jutta zelfs haar eyeliner-trucjes van haar grote zus. Maar waar Jutta voor schaatsen koos, had Merel meer de voorkeur voor een teamsport: hockey. Toch heeft ze het schaatsen ook geprobeerd en geeft ze aan zeker aanleg te hebben voor de schaatssport.

De meiden Leerdam komen uit een heel sportief gezin. Naast het hockeyen heeft Merel verschillende sporten uitgeprobeerd, zoals ballet, paardrijden, turnen, kitesurfen en boksen. En hoewel schaatsen niet helemaal haar ding is – “Die schaatsen deden pijn aan mijn voeten en ik vond het maar koud” – heeft ze bewondering voor haar zus’ gedrevenheid als topsporter. En wij van Panorama genieten in ieder geval van beide Leerdam-zusjes, zowel op als buiten de baan.