Ariana Grande is extreem dun, maar zegt zelf gezond te zijn

Ariana Grande heeft op TikTok een video geplaatst waarin ze mensen vertelt dat opmerkingen over iemands lichaam pijn kunnen doen. Ze denkt dat we allemaal vriendelijker moeten zijn en niet te snel commentaar moeten geven over iemands gewicht, grootte of hoe iemand eruit ziet.

Mensen hadden opmerkingen gemaakt over haar lichaam nadat ze foto’s had geplaatst van een fotoshoot. Ariana wil dat mensen steun en bezorgdheid kunnen uiten zonder te praten over iemands lichaam. Ze legde uit dat ze in 2020 niet gezond was en dat mensen haar lichaam niet moeten vergelijken met hoe het er nu uitziet.

Ariana wil dat we nadenken over de woorden die we gebruiken omdat ze invloed kunnen hebben op iemands mentale gezondheid. Dit is niet de eerste keer dat Ariana met kritiek te maken krijgt. Mensen hebben eerder opmerkingen gemaakt over haar make-up en haarstijl nadat ze had aangekondigd dat ze Glinda zou spelen in de filmversie van de Broadway-musical Wicked. In haar TikTok-video legt ze uit dat ze geen wimpers of eyeliner draagt en dat mensen daarom niet moeten schrikken.