Jade Anna neemt DIT speeltje mee onder de douche

Tijdens een vlog van Gio werd door scherpe kijkers opgemerkt dat er een speeltje van Jade Anna in de douche lag. Vermoedelijk was ze het vergeten weg te halen.

Jade Anna werd bekend door haar verschijningen in Gio Latooy’s vlogs en de twee ontwikkelden uiteindelijk een romantische relatie, wat veel aandacht kreeg. Hoewel het niet altijd even makkelijk was tussen hen, zijn ze inmiddels weer bij elkaar en verschijnt Jade Anna weer vaak in de vlogs van Gio.

Echter was er in hun laatste vlog een onoplettend moment waarbij een satisfyer, een populair speeltje onder vrouwen, op de achtergrond te zien was in de douche van Jade.

Eerder ook haar tepels

Jade Anna ging eerder per ongeluk in de fout. Ze dropte nieuwe kleding op Vinted, even snel een paar setjes aan voor op de foto. Niet elk setje is even mooi met een bh, dus die had Jade Anna voor het gemak maar weggelaten. Ze was alleen vergeten dat er ook doorschijnende kleding bij haar collectie zat. Oeps!