Foutje: Abbey Hoes flasht per ongeluk borsten in verwijderde video

Een foutje zit in een klein hoekje. Zo ook bij Abbey Hoes. Ze was even een video aan het opnemen voor TikTok, maar haar vinger bleef haken bij achter d’r trui. Nog niks aan de hand, zou je denken.

Helaas voor Abbey, wil het geval dat de actrice de video opnam zonder dat ze een bh droeg onder haar truitje. Gevolg? Abbey flasht voor al haar volgers even haar borsten. Ze verwijderde de video snel, maar een Escalateur was snel genoeg om de video te bewaren.

Meerdere dames gehad

Dat het een foutje is, kan gebeuren. Dat weten ook Romy Monteiro, Marijn Kuipers, Nina Warink en Jessie Jazz Vuijk. Marijn Kuipers deelde laatst een pikante douchefoto openbaar op Snapchat, terwijl dat waarschijnlijk enkel voor haar crush bedoeld was. Romy Monteiro stond zelfs compleet naakt op haar story.

Nina Warink had ook geen rekening gehouden met de reflectie. Daardoor zette zij haar compleet naakte lichaam op het internet vlak voordat ze op bad ging. Check dat hier. Tenslotte hebben we Jessie Jazz. Zij plaatste (en verwijderde) een video waarin ze topless van de zon lag te genieten.