Marijn Kuipers verwijdert snel foute foto van Snapchat, maar wij hebben het beeld!

Marijn Kuipers is actief op Snapchat de laatste tijd, maar voor haar is het nog even wennen. Ze plaatste gisteren een wel hele pikante foto in haar verhaal. De Friese schoonheid heeft het snel verwijderd, maar niet snel genoeg.

Een van onze volgers was er als de kippen bij en heeft het moment vastgelegd. Deze foto was waarschijnlijk bedoeld voor een privégesprek met iemand, maar dat ging dus even verkeerd. Een natte telefoon is moeilijk te besturen uiteraard.

Nina Warink ook al

Het is niet de eerste keer dat een influencer een fout maakt op sociale media. Zo maakte Nina Warink eerder de fout waarin ze volledig naakt te zien was. Check dat hier.

Er was eerder twijfel of dit de echte Marijn is, maar ook dat is inmiddels door meerdere strijders al bevestigd. Op een andere post van haar zijn haar nagels te zien. De nagellak is naast het andere gelegd en dat komt exact overeen. Zie het bewijs daarvan hieronder: