Noor Omrani weer vrijgezel: Een hete ode als troost

Noor Omrani heeft haar relatiebreuk bekend gemaakt. De Nederlandse hockeyster was enkele jaren samen met voetballer Marcus Pedersen, die vorig jaar nog bij Feyenoord speelde.

De 23-jarige Omrani was naast het hockeyveld ook in allerlei televisieprogramma’s te zien. Zo deed Noor Omrani mee aan De Allerkunner en won ze het programma De Verraders.

Omrani woonde tot op dit moment in Italië, omdat vriend Pedersen bij Sassuolo speelt. Naar alle waarschijnlijkheid komt Noor nu weer terug naar Nederland. Ze maakt de relatiebreuk zelf bekend via Instagram:

Het zijn uiterst trieste omstandigheden waar ze nu in verkeerd. Het lijkt erop dat het niet enkel de relatie met Marcus heeft gezorgd dat ze nu gaat focussen op haarzelf, maar ook vooral dat ze haar draai niet kon vinden in Italië. Om die reden hebben beiden nu gekozen om voor zichzelf te kiezen. Pedersen bij Sassuolo en Noor in Nederland.

Om een kleine troost te bieden aan haar, maar ook om aan de rest weer te laten zien wat inmiddels weer op de Nederlandse markt is, is hier een kleine ode aan de beeldschone Omrani.

Exclusief WhatsApp-kanaal 🌶

Wil je extra content ingezonden (18+) door onze eigen escalateurs? Volg dan ons WhatsApp-kanaal! Daar komen de leukste escalaties voorbij. Oude Escalatie-tijden herleven!