Chantal Janzen showt tepels in iets te doorschijnende kleding

Chantal Janzen behoort al jaren tot een van de mooiste dames van Nederland. De presentatrice is inmiddels 45 jaar, maar met haar uiterlijk doet ze niet onder aan menig jonge influencer van tegenwoordig.

Ze is van alle markten thuis, en heeft daarom ook haar eigen magazine: &C. Hierin staat bijna elke keer een shoot met een bekende Nederlander. Deze keer ging Chantal mee op shoot met Kim Feenstra. Eerder gaf Chantal Janzen in het magazine aan hoe haar seksleven er tegenwoordig uit ziet en wanneer ze er weer bovenop mag.

Beide dames trokken mooie kleding aan en omdat het een shoot is, hoefde daar geen bh bij aan. Ongewenst resultaat: Met een kleine lichtbewerking kon je precies zien waar de tepels van Chantal Janzen zitten, maar ook hoe ze eruit zien. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt. Chantal Janzen speelde jaren geleden in een film waar ze ook topless in te zien was. De beelden van dat moment check je hier.