Nederlands OnlyFans-model escaleert in supermarkt en dat gaat bijna fout

Je moet iets doen om aandacht te krijgen als OnlyFans-model. Alleen met goede escalatie kom je nog onder de aandacht van de mensen en krijg je meer volgers dan enkel je vieze oom en buurman.

Dat dacht ook Lois Kitzen. Ze heeft eerder meegedaan aan Ex on the Beach en dat heeft haar al behoorlijk wat volgers opgeleverd. Toch ging ze nog een stapje verder voor haar volgers op OnlyFans en besloot ze even haar jurkje op te trekken in de plaatselijke Jumbo Supermarkt. En dat ging bijna fout! Hoe zou jij reageren als je dit tegenkwam in de supermarkt?

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.