NU MET VIDEO: Jade Anna bukt in slaapkamer en wist te laat de beelden

Eerder hadden we op Escalatie het bericht over Jade Anna waarin ze bukte om iets te pakken, maar dat ze daardoor volledig met haar gebukte billetjes in beeld kwam. Screenshots van deze video waren uitgelekt en kon je zien bij ons op de site.

Het was een screenshot uit een van haar laatste vlogs. Jade Anna ontdekte het zelf ook en verwijderde het fragment snel uit haar vlog. Toch waren de eerste foto’s al uitgelekt. Nu zijn ook de beelden tot ons gekomen. En Escalatie zou Escalatie niet zijn, als we dat niet met jullie zouden delen.

Ingezonden Escalaties (18+) 🔥

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle Escalaties? Maar ook exclusieve ingezonden escalaties ontvangen? Volg dan ons WhatsApp-kanaal. Daarin zitten de echte strijders van Escalatie én het is ook nog eens compleet gratis. Volg ons WhatsApp-kanaal hier.