Zijn deze bloedmooie dames straks de beste schaatssters van Nederland?

Escalatie is ook ruimte bieden aan aankomend talent. Zo is er vandaag ruimte voor Jasmijn Veenhuis uit het Drentse Gieten en Angel Daleman uit Leiderdorp. Afgelopen week wonnen beide dames eremetaal op de Youth Olympic Games in Zuid-Korea.

Een topprestatie van deze meiden op zo’n groot toernooi. Angel Daleman wist goud te behalen op het onderdeel massastart, met kort daarachter het zilver voor Jasmijn Veenhuis. Naast de sportieve topprestaties, zijn beide dames ook nog eens bloedmooi om te zien. Kortom: Jutta? Eat your heart out!

Joy Beune

Afgelopen weekend tijdens de wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City wist ook een andere bloedmooie schaatster eremetaal te pakken. In dit geval hebben we het over Joy Beune. Zij is al iets ouder dan deze dames, dus daaorm heeft zij op Instagram ook al vaker wat pittige content gedeeld.