Onder Juultje Tieleman liggen: Zo diep moet je in de buidel tasten

Altijd al eens boven of onder Juultje Tieleman willen liggen? Het is mogelijk, maar je moet er wel diep voor in de buidel tasten. Zodra je 5,5 miljoen euro aftikt, dan kan je dit zeggen. Hoe?

Juultje woont op dit moment in De Rotterdam, een gigantische flat aan de Maas in het centrum van Rotterdam aan de Wilhelminakade. In datzelfde complex is nu ook een prachtig ander appartement te koop. Het is niet met zekerheid te zeggen of het onder of boven Juultje is, maar aan de prijs te zien: boven. Vaak zijn appartementen namelijk duurder bovenin een appartementencomplex, en dit is een van de duurste in het gebouw.

Je kan dus niet fysiek boven Juultje liggen, maar de kans wordt ook zeker vergroot zodra je dit appartement bezit. Want kan jij die 5.500.000 euro aftikken, dan ben je ineens veel aantrekkelijker voor mevrouw Tieleman. Check hier het appartement op Funda.