Jutta heeft geluk: Dit is het vermogen van Jake Paul

Jake Paul, het nieuwe liefje van Jutta Leerdam, is nu veel in het nieuws. Maar wie is deze man en hoeveel geld heeft hij? Jake Paul is een beroemde YouTuber en professionele bokser uit Amerika. Jake Paul begon beroemd te worden door het maken van grappige video’s op de app Vine en daarna op YouTube.

Hij heeft nu meer dan 20 miljoen abonnees op zijn kanaal. Maar Jake is niet alleen bekend vanwege zijn grappige video’s. Hij heeft ook verschillende bokswedstrijden gevochten tegen andere beroemde mensen en MMA-vechters en de meeste gevechten gewonnen.

Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op ongeveer 35 miljoen euro! Dat heeft hij verdiend met YouTube, sponsordeals en bokswedstrijden. Zelfs toen hij zijn laatste gevecht tegen Tommy Fury verloor, verdiende hij nog steeds 7,2 miljoen euro. Jutta Leerdam zit er dus warmpjes bij deze kerst.

https://www.instagram.com/p/CfhC6XNLALt/?hl=nl