‘PSV-speler neukt met deze vrouwelijke perschef op Ibiza: Vrouw van ESPN-analist’

De spelers van PSV zijn samen met enkele mensen uit de staff van PSV het kampioenschap aan het vieren op Ibiza deze week. Na een jaar hard werken, is het tijd voor wat ontspanning.

Die ontspanning is voor iedereen anders. Zo heeft aanvaller Malik Tillman het bed gedeeld met perschef Sanne Clements. Dit is de vrouw van ESPN-analist Kees Luijckx, die zelf voetbalde voor onder andere AZ en NAC Breda. Dit verhaal is naar buiten gekomen via Juichechannel__ op Instagram.

Als reactie hierop meldden meerdere bronnen bij dat kanaal dat Sanne Clement het ook niet zo nauw nam in haar tijd bij AZ. Destijds zou zij geregeld in bed zijn gedoken met Owen Wijndal.

Nu was het dus weer raak voor Clement en heeft ze op Ibiza een gezellige avond beleefd met Malik Tillman. Ze waren eerst gezellig met elkaar bij Ushuaïa, waarna ze volgens meerdere bronnen een stap verder zijn gegaan op de hotelkamer van een van de beide PSV’ers.