Lex Immers (36) keert terug bij ADO Den Haag

Lex Immers gaat de toekomstige sterren van ADO Den Haag trainen! De voormalige speler van de club gaat aan de slag als talentcoach en spitsentrainer en zal zich bezighouden met jonge spelers vanaf 15 jaar.

“Ik ben super blij om weer terug te zijn bij ADO, de club waar ik zoveel mooie herinneringen heb”, zegt Lex. “Ik ga mijn ervaringen als voetballer delen en de jongens laten zien hoe gaaf het is om voor deze club te spelen.”

Lex heeft zelf ook bij ADO zijn voetbalcarrière begonnen en heeft zijn sporen verdiend bij clubs als Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge. Nu is hij weer thuis bij zijn eerste liefde en klaar om de volgende generatie te helpen groeien als voetballers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *