Deze bloedmooie Groningse Alice (19) doet mee aan Big Brother

De 19-jarige Alice Kappenburg uit Groningen doet dit jaar mee met het nieuwe seizoen van Big Brother. In het programma worden meerdere mensen honderd dagen opgesloten in een huis, op de parkeerplaats bij Endemol in Amsterdam.

Er zijn kandidaten uit België en Nederland die meedoen, maar de meest opvallende is dit jaar toch wel Alice Kappenburg. Dit heeft niks te maken met haar kwaliteiten als kandidaat, maar wel met haar voorkomen. Alice is namelijk bloedmooi en dat laat ze ook maar al te graag zien op haar Instagram.

Wij kunnen voor jullie gaan oordelen, maar dat is natuurlijk ook aan jullie. Daarom enkele foto’s van de prachtige Alice.

Verkeerde manier

Deze Alice Kappenburg staat op Instagram met een bijzonder mooie bilpartij. Wie daar ook om bekend staat is influencer Marijn Kuipers. Alleen kwam laatstgenoemde op een andere manier in het nieuws op Altijd Escaleren. Zij deelde namelijk per ongeluk een pikante foto op Snapchat die waarschijnlijk enkel naar haar crush had gemoeten.